SUP in Algarve

12.05

Tällä viikolla postaan jo aikoja sitten lupaamani jutun Portugalin suppailusta. SUP-kierros on kyllä ehdoton suositukseni kaikille Algarveen suuntaavilke matkailijoille! Olin itse katsellut kuvia Etelä-Portugalin upeista kallioista jo ennen reissuun lähtöä ja tiesin että majatalomme järjesti SUP-kierroksia. Viimeisenä aamupäivänä Algarvessa ilmoittauduimme kierrokselle ja lopulta olimme kierroksen ainoat osallistujat. Saimme siis nauttia maisemista ilman muita säheltäjiä (yksi Oona oli ihan tarpeeksi). 
Kierros alkoi niin kutsutulta hippirannalta. Luulimme aluksi nimen olevan pilaa, mutta se osottautui täysin todeksi. Rannalle ajettiin kapeaa ja kuoppaista hiekkatietä, joka päättyi avarampaan aukioon. Ensimmäinen ihminen aukiolla oli ilkosen alasti ja vilkutti meille hymyillen kuin hänen "asussaan" ei olisi ollut mitään eriskummallista. Olin hetkellisesti ällistynyt  ja sitten havahduin; rannalla asui kymmennittäin, jos jonkinmoisissa häkkyröissä, ihan aitoja hippejä. 
Hippirannan aukiolta kannettiin laudat kohti tyyntä merta, josta lähdettiin liikkeele. Kierrokseen kuului myös uimista luolissa, jonne virta vei meidät sisään ja myöhemmin toi meidät myös ulos. Epävirallisesti kiertueeseen kuului myös mahdollisuus hypätä noin 8 metriä korkealta kalliolta veteen. Itse en uskaltanut mutta J hoiti homman kotiin molempien puolesta. Lisää tietoa SUP-kierroksesta täällä

This week I finally post pictures of a long time ago promised, our SUP-tour in Portugal. I must begin by stating that the tour is a must for all Algarve travellers! The views are spectucalar and the tour includes swimming in the caves. 
The tour began on a hippie beach. We realized the name was not a joke when the first man on the beach greated us with a wide smile, but who was naked. 
For more info click here









You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts