Sephora Necessities

9.40

Äh se kesän kiiltävä naama ja ne meikkisiveltimet, joita pitäisi joidenkin mukaan putsata hyvin ja säännöllisesti (ennen alla olevaa tuotetta en varmaan ikinä putsannut siveltimiäni, muuta kuin kuivalla paperilla). Mulla on molempiin ratkaisut! 
Kirjoitin jo aiemmin siitä, kuinka reissussa käytin lähes tunnin kosmetiikkakauppa Sephorassa. Reissuilta käteen tarttui mm kasvorasva ja suihkutettava meikkisiveltimien puhdistusaine, jotka on mulla jokapäiväisessä käytössä. 

                                               

We do not have this cosmetics wonderland in Finland, but during my travels, I always hit the first Sephora I can find and many times I end up spending 45 minutes in the store; looking and testing the products. My new two favorites below!



Instant moisture + lotion
Tuote lupaa: 
kevyttä kosteutusta, ilman sitä kesän helposti rasvoittuvaa olemusta.  

Käytössä:
Ja totisesti, rasva on kevyt kuin maito, imeytyy nopeasti ja mielen tekee iloiseksi kevyt tuoksu. Sopii erinomaisesti herkällekin iholle. Käyttö aamuin ja illoin. Näin matkustavalle ISO plussa; rasvan saa kätevästi mahtumaan myös käsimatkalaukkuun.



Daily makeup brush cleaner

Tuote lupaa:
puhdistaa meikkisiveltimistä meikkijämät ilman erillistä huuhtelua. Siveltimiä voi käyttää heti puhdistuksen jälkeen.

Käytössä:
Superhelppo ja käytännöllinen etenkin huulipunasiveltimen puhdistukseen; niitä eri värejä kun itse en halua sekoittaa. Poistaa pienellä vaivalla ja itsellä siveltimien putsaus on tätä nykyä pikemminkin sääntö kuin poikkeus. 




❤️: Oona

You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts