KASKIS!

0.38

Viime viikolla eräs parhaimmista ystävistäni laittoi whatsappia ja ehdotti jotain hyvin epätavanomaista: iltareissua Turkuun ja illallista Kaskiksessa keskiviikkona. Takana oli jotakuinkin kurja päivä, ei tarvinnut kauaa miettiä, kun jo vastasin: "Oon messissä".  

Ystäväni nappasi minut kesäautonsa kyytiin Kampista ja sitten nokka kohti Turkua. Olin koko aamun hymyillyt pelkästä ajatuksesta meidän extempore iltapäivän tempauksesta kun tiesin illan koostuvan onnellisuudenjyvistä: ystävä, ruokaa, aurinkoa ja nautiskelua. Hymy ei hyytynyt matkallakaan kun vaihdoimme kuulumisia ja pähkäilimme, ottaisimmeko neljän vai kuuden ruokalajin maistelumenun. 

Kaskis oli kokemus! Itselle ensimmäinen kerta tuossa Turun helmessä, muttei varmastikaan viimeinen! Varmastikin parasta fine diningia, mitä Suomesta saa. Ravintolan terassilla oli rento kesäinen tunnelma, jota kehysti meidän naisten onnellisuus, joka ei varmasti jäänyt keneltäkään huomioimatta. Pääsin jälleen siihen lomafiilikseen, josta mainitsin jo edellisessä postauksessa. Miten voikaan extempore, ehkä vähän hullut ajatukset ystävän kanssa tehdä ihmisen onnelliseksi? Rutiinien rikkominen tekee hyvää, elämä tuntuu yllätykselliseltä ja hauskemmalta. Kiitos Viivi ❤️

                                                

Yesterday I did not follow my usual Wednesday routines; my friend and I drove 1.5 hours to the Turku for a fine dine restaurant Kaskis. Sun was shining, I enjoyed one of my best friends company and dined in one of the best restaurants of Finland. Breaking routines made so happy, doing something different than usual with an important person made me feel almost like I was on vacation. Happiness is good friends, summer and food ❤️


















You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiitos itsellesi, että lähdit seuraksi! Pelkäsin, että yhteensä 3 h ajomatka Turkuun ja takaisin väsyttäisi, mutta päinvastoin: eilinen aurinko ja kesän makuinen ruoka valaisevat tätäkin päivää!

    Lisää Kaskiksesta voi käydä kurkkaamassa täältä ja täältä. :]

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalle! Ja tälläiset yllätykset on ystäviltä parasta :) Fine diningia olisi kiva harrastaa, mutta Jyväskylässä mahdollisuudet siihen ovat, no, olemattomat. Ens hesareissulla sit! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Popular Posts