Torstain ajatuksia

3.07

Tänään oli tarkoituksena lähteä J:n veljen kanssa vaeltamaan. Loput porukasta olivat jo viime viikolla varanneet golf-kierroksen. Vaellusreissun jouduimme perumaan, sillä E tuli kipeäksi. Kävin sitten aamupäivästä ottamassa ilon irti hotellin uima-altaasta. Loppupäivä on tässä mennyt kotosalla, tai tässä meidän komerossa. Kirsikkana oli pitkästä aikaa skypettäminen rakkaan ystävän kanssa, joka on tällä hetkellä Moskovassa. Kyllä mä olen kaivannut juttutuokioita kyseisen ystävän kanssa <3!

Muuten ilmassa on ollut tällä viikolla pikkasen koti-ikävää. J:n vanhemmat toivat Pikku-N:n tekemän värityksen mukanaan Suomesta. Tuli ihan tippalinssiin, kun ajattelin veikkaa värittämässä tätä pientä tervehdystä mulle. Onko maailmassa mitään suloisempaa kuin pikkuveli?



Toisaalta en millään tahtoisi palata takaisin Suomeen. Hong Kongin ilmasto sopii itselle paljon paremmin; ei tarvitse käyttää sukkahousuja, on valoisaa ja lämmintä. Ja kuten mainitsin eräälle kaverille, mä kyllä fiilaan tätä ison kaupungin elämää. Metro on super kätevä, aina on joku uusi ravintola kulman takana ym. Tässä parin viikon sisällä on iskenyt ajatus siitä, että kyllä Hong Kong on pieni paikka. Olemme kahteen kertaan viikon sisällä törmänneet tuttuihin ihan sattumalta kadulla. Miltä mahtaa pikkuinen Helsinki tuntua tämän miljoona kaupungin jälkeen? Tuppukylältä? Toisaalta haluaisin päästä viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Olen myös katsellut meille J:n kanssa uutta kotia Helsingistä ja keräillyt kaikkia mahdollisia sisustusideoita. Tätä Hong Kongin komeroa ei oikeen voi kodiksi kutsua, joten oma koti Suomesta ja sen sisustaminen kutkuttaa.

Kyllä se koti silti taitaa viedä voiton, ja näillä näkymin suuntana on Helsinki tammikuun alussa!



You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Sun ääni piristi munkin arkea aika tavalla! Moskova on kyllä niin kylmä ja kalsea paikka Hong Kongiin verrattuna, mutta edes terveiset sieltä suunnalta lämmittävät ja lievittävät koti-ikävää tässä maailmankolkassa.

    VastaaPoista
  2. Voi ihana kuulla :) Mutta ehkä voitais mennä Moskovaan kesällä ja mulla ois oma opas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen mitä elokuussa saapuessa näin niin kesäkaupunkina Moskova on varmasti kyllä aivan ihana! En siis pane vastaan vk.loppulomaa täällä. ;]

      Poista
  3. Ooh kuulostaa ihanalta toi ilmasto. Täällä Suomessa on kyllä NIIN pimeää :( Tsemppii sinne! T. Merja

    VastaaPoista

Popular Posts