Alkuviikon kuulumisia

2.02

Tämä viikko on lähtenyt käytiin vähän erilaisissa meiningeissä kuin edelliset. Olin flunssassa alkuviikosta, joten ollaan lähinnä oleskeltu kotona. Maanantaina käytiin metsästämässä löytöjä outlet ostoskeskuksesta. Emme ostaneet mitään, mutta kiersimme luksusmerkkiliikkeitä: Prada, Marc Jacobs, Ralph Lauren sekä mm Juicy Couture. Kun saamme toivottuja vieraita Suomesta, suuntaamme kyseiseen 28-kerroksiseen ostoskeskukseen varmasti!

Koti-illoissa on ollut omat hyvät puolensa. Meillä on nyt nimittäin varattu kolme ulkomaanreissua. Ensi viikon Pekingin reissua varten saimme hyväksyttyä viisumit. Niissä tosiaan oli (yllättäen?) melkoisesti säätöä. Piti hotellin varausvahvistuksessa olla molempien koko nimet, passikuvat, vanhempien nimet sekä ammatit yms. Ensimmäisen visiitin jälkeen otimme yhteyttä Hotels.com:n toisenlaista varausvahvistusta varten ja täydensimme paikallisen yliopiston yhteystiedot. Kyllä ihmettelimme, mihin kiinalaiset tarvitsivat tätä kaikkea tietoa. Toisella yrittämällä matkatoimistontyöntekijät totesivat, että nyt on dokumentit kunnossa. Huoh. No nyt on viisumit hoidettu ja reissuun päästään ensi viikon perjantaina.

Tällä viikolla siis tosiaan varasimme kaksi tulevaa reissua. Pekingin jälkeen saamme ensimmäisen satsin kunniavieraita Suomesta, kun mun rakas pikkuveli ja ihanat vanhemmat saapuvat Hong Kongiin. Tämän jälkeen saamme toiset yhtä tärkeät vieraat, J:n perheen. Näiden välissä emme suinkaan halunneet löhöillä kotona, vaan suuntaamme kohti Filippiinejä! Toinen tuleva kohde on Bali, jonne suuntaamme jouluksi. Näitä kaikkia reissuja on nyt tässä alkuviikosta suunniteltu. Äitini kommenttia siteeraten: kuka sanoi, että opiskelijan elämä on köyhää?

Eilen kävimme, reissujensuunnittelujen lisäksi, pienellä kävelyreissulla tässä kotimme lähistössä. Löysimme pienen puiston, jossa tallustelimme puolisen tuntia. Mahat muristen, tähtäsimme uuteen ravintolaan The Wood, jonka olimme bonganneet aamusta. Ruoka oli ihanan raikasta.



Huomenna tarkoituksena olisi lähteä ensin patikoimaan, ja siitä telttailemaan rannalle yhdeksi yöksi. Saa nähdä, tuleeko mulla pupu housuun - minä kun en ole koskaan nukkunut teltassa. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Missä välissä te opiskelette??;)
    T. Eve

    VastaaPoista
  2. Hehe, no opiskellaan vaan 3 päivää viikosta. Onneks opiskelu täällä on suhteellisen rentoa :)

    VastaaPoista

Popular Posts