Äkkilähtö - Taas mennään

21.38

Arvatkaa ketkä saa huomenna syödä hotelliaamiaista?! 
Saatiin eilen vihdoin tehtyä lähtöpäätös ja varattiin lennot tälle illalle. Lopputulos oli hyvä mutta kuten aina, ei tässäkään selvitty ilman säätöä.

Oltiin jo pidempään miettitty jotain reissua tulevalle viikonlopulle. Koulutöiden takia sovittiin J:n kanssa, että katellaan lähempänä tarkemmin lähdetäänkö jonnekin vai ei. No lähempänä venyi ja venyi. Lopputuloksena varaukset tehtiin yhden päivän varotusajalla. 

Kohteista meillä oli kaksi vaihtoehtoa: Thaimaa tai Taiwan. Päädyttiin Taiwaniin sen eksoottisuuden takia. Eksoottisella tarkoitan sitä, että tuskin Suomesta tulee helposti lähdettyä Taiwaniin; Thaimaahan kuitenkin lähtee Helsingistä suoria lentoja. No parin tunnin jälkeen oli hotellin sivustot auki ja lennot maksua vaille varatut. Tässä kohtaa tuli ongelmia. Ensinnäkin huomenna on perjantai 13. päivä ja huomattiin, ettei monet lentoyhtiöt lennä huomenna laisinkaan! Lennot torstaille oli joko täynnä tai aikataulut eivät meille sopineet. Löydettiin lopulta lennot perjantai aamulle Cathay Pacificin kautta. Ensimmäisestä ongelmasta selvitty, mutta seuraava edessä. Lentoyhtiön nettisivustolla oli jotain ongelmaa. Ei saatu maksettua lentoja kummankaan luottokortilla. Ja kyllä tarkistimme, että luottoa oli kummankin kortilla. 
Täyskäännös! Kohtalo ei selkeästi halunnut meidän lähtevän Taiwaniin, joten lähdetäänkin Thaimaahan, Phuketiin! Oltiin molemmat tän varausrumban jälkeen ihan naatteja. Kuka olisi uskonut että lomanvaraaminen voisikaan olla raskasta? 

Joka tapauksessa tänään lähdetään puolen yön aikoihin Phuketiin. 
Huomenna saadaan jo nauttia hotellin runsaasta aamiaisesta. 


You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts