Phuket

3.20

Takana on jälleen yksi viikonloppureissu. Tällä kertaa matkasimme kohti Thaimaan Phuketia. Loma koostui rannalla lhöilystä, hyvästä ruuasta ja mitä parhaasta seurasta. 
Olimme saaneet tuttavaltamme paljon yhteystietoja ja vinkkejä Phuketiin. Saavuttuamme aamu kahdelta perjantaina paikan päälle, oli meitä vastassa Mr. Keng oranssin, tuunatun autonsa kanssa. Matkaa itse hotelille oli noin tunti, joka kului thaimaalaisen musiikin ja voimakkaan basson taustalla soidessa. 

Perjantaina pääsimme jo nauttimaan hotelliaaimiaisesta sekä Karon Beachistä. Turisteja oli joka suunnassa, ja mua luultiin venäläiseksi useita kertoja -huolestuttavaa?




Ruokaa tuli syötyä niin thaimaalaista kuin länsimaalaista. Nautittiin J:n kanssa kunnon pihveistä, perunasta sekä jälkiruuista.






Tehtiin myös päiväreissu Phi Phi saarille. Kierroksen varaaminen oli harvinaisen yksinkertaista meille. Laitoimme Mr. Kengille viestin ja hän saapui ystävänsä kanssa hotelillemme esittelemään eri päiväreissu vaihtoehtoja. Seuraavana aamuna meitä oltiinkin jo hakemassa 8:30 hotellilta minibussilla. Oli hauskaa päästä veneilemään pitkästä aikaa, vaikkakin saarilla oli aivan liikaa turisteja!


















Ymmärrän kyllä, miksi Thaimaa on niin suosittu. Merivesi on kirkasta ja ilmasto on aurinkoinen mutteii tukalan kuuma. Eihän siihen paljon muuta tarvitakaan.

You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts