Sephora picks from Toulouse

11.25

Tarvitseeko sitä enää sanoa, mun lempi kosmetiikkakauppa Sephora addiktio sen kun yltyy. Toulousessa käteen olisi tarttunut kaikenlaista uusista siveltimistä aina uusiin luomiväriin asti. Pidättelin intoani ja Suomeen toin kolme uutta tuotetta.

                               

Needless to say, in Toulouse we hit the Sephora store. My addiction to this beauty heaven just continues to grow. We spent about an hour in the store and I was feeling like buying every single item I could find. But I kept myself from going bankrupt and ended up with three products.



1. Smoothing primer - meikinpohjustusvoide
Olin jo kesällä saanut tästä tuotteesta testerin, jota kokeilin Lontoon reissulla. Aiemmissa omissa meikinpohjustusvoiteissa on ongelmana ollut liian raskas koostumus. Näissä iltapäivän lopputuloksena on yleensä ollut irrallinen meikki ja kiiltävä naama. Tämä meikinpohjustusvoide jättää ihoon kevyehkön tunteen ja vielä iltapäivästäkään naama ei tunnu Super kiiltävältä tai rasvaiselta.

2. Triple action gentle makeup remover gel- meikinpoistoaine
Kuten jo ehkä edellisestä arvioinnista paistaa läpi, en pidä ollenkaan raskaasta tai ravaisesta ihosta. Mielestäni ihon kuulua tuntua heleältä niin meikin kanssa kuin ilman. Keväällä käytin Nivean puhdistumaitoa, joka ei kyllä täyttänyt yllä mainittua kriteeriä vaan jopa vedenpesun jälkeen iho tuntui tahmealta.
Toinen oma ongelmani on herkkäiho, josta johtuen osa tuotteista jopa turvottaa silmiä.Luin jostakin lehdestä, että ihon voisi oikeastaan puhdistaa normaalilla saippualla, joten siirryin tähän käytäntöön aina Sephoraan asti. Päätin kokeilla lemppari tuotemerkkiäni - enkä pettynyt. Tätä geeliä laitetaan vanulapun päälle, jolla sitten voi puhdistaa kasvoista niin pohjan kuin silmä- ja huulimeikit. Kuten puhdistusmaidoissa, ei tätäkään tuotetta tarvitse pestä pois. Tuote antaa iholle raikkaan, jopa viilentävän tunteen.

3. Very rich hand cream - käsirasva
Näin syksyllä, kukapa ei tarvitsisi käsirasvaa?

<3: Oona

You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts