French appetizer - Escargots

10.40

Ranskan reissun jälkeen, täytyy tietenkin jakaa helppo ranskalainen alkupalaresepti, nimittäin etanat! Yksi mun lemppareista, vaikkakin uskon, että jokunen teistä ajattelee lähinnä sanaa ällöttävää. Mutta ei, suosittelen kokeilemaan joku viikonloppu tätä perinteikästä herkkua.

Tarvitset:
Tölkillisen etanoita
Voita
Puristettua valkosipulia
Tuoretta persiljaa
Suolaa
Vaaleaa leipää

Ohje:
Laita etanat yksittäin niille tehtyyn pannuun ja lisää jokaisen kanssa pala voita, puristettua valkosipulia, ripaus suolaa ja silpottua persiljaa. Voit myös halutessasi tehdä maustevoin, johon ainekset on valmiiksi sekoitettu (Itsehän laiskana ja kiireessä skippasin tämän stepin). Laita etanat uuniin noin 200 asteeseen ja paista kunnes voi kuplii ja valkosipuli on saanut pintaansa väriä. Tarjoile vaaleanleivän kera alkupalaksi.

                                  

After a vacation in France, it is the time to introduce a classic French starter: the escargots! I know some of you think of rather a word such as discusting, but I truly suggest to try them out.

Ingredients:
A can of escargots
Butter
Garlic
Fresh parsley
Salt
Bread

Directions:
Place the escargots into the pan and add with each one of them a slice of butter, squeezed garlic, sliced parsley and salt. You can also mix them together (I was too lazy to do that). Cook the escargots in the 200 degree oven until the butter boils. Serve with bread.




You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts