Tyttöviikonloppu Hong Kongissa

7.25

Mulla on takana vähän erilainen viikonloppu, sillä J lähti pikku reissulle ja mä jäin yksin Hong Kongiin. Aluksi olo oli hyvinkin orpo, ekaa kertaa ihan yksin Hong Kongissa. Jopa meidän 7 neliön koppi tuntui tyhjältä. Ja uskokaa tai älkää, mutta tyhjä tämä ei ole, vaan tavaraa on joka kulmassa ja overnkarmissa. Olin onnistunut keräämään itselleni paljon erilaisia ohjelmanumeroita näille muutamille päiville. Yllätykseskseni aika kului tosi nopeasti ja viikonloppua oli pieniä nautintoja täynnä. Sain tehdä itsekseni "tyttöjen juttuja"; katsoa Netflixiä (joka muuten ei oikeasti toimi Hong Kongissa ilman pieniä kikkoja), nähdä kavereita, shoppailla rauhassa, herkuttella, laittaa kynsiä sekä nauttia kasvonaamiosta, urheilusta, finnchamin pub night:sta ja parhaimmista joululauluista.





 Kirsikkana tyttöjenillan päätteeksi kävimme Holly Brownissa jäätelöllä.



Lauantai aamusta avasin meidän ikkunan Ladies Marketille ja huomasin kuinka kauniisti aurinko paistoi ulkona. Pari edellistä päivää oli ollut pilvisiä, joten tietenkin lähdin nauttimaan ulkoilmasta.  Lenkkeily promenadelle on yks mun lemppari aktiviteeteista täällä. Sitä koristaa skyline, joten suuntasin sinne juoksemaan. Raikasta ilmaa, urheilua ja aurinkoa - AH! Ainoa miinus oli hirvittävä haju, joka ilmeisesti johtuu lahden ruoppaamisesta.







En taida olla aiemmin kertonut, että paikalliset kalastaa tosi paljon. Osalla on ihan ammattilaisten vehkeet, toiset taas koittaa saada saalista ihan pelkällä siimarullalla. Olen itse asiassa miettinyt, kalasteleeko nämä ihmiset itselleen ruokaa vai kalaa myyntiin. Joskus ravintolassa mietin, onkohan mun lautasen sushikala pyydystetty siimarullien kanssa? En tiedä. Mutta en oikein usko, että näissä paikoissa kalaonni kovinkaan suosii. Näin myös ihmisiä uimassa, joka on kylttien mukaan ehdottomasti kiellettyä. Merivesi ei näyttänyt pullojen ja muiden roskien kanssa houkuttelevalta, mutta mikäs siinä jos haluaa virkistyä.

Tänään kävin ystävieni kanssa kauneimmat joululaulut tapahtumassa. En ollut itse koskaan kuullutkaan kyseisestä konseptista, jota kaverini kyllä hämmästelivät. Kaverien kehotuksesta päädyin osallistumaan. Ajattelin myös, että voisin saada vähän joulumieltä nostatettua pintaan. Itse en kyllä oikeastaan laulanut, vaan liikuttelin lähinnä vain huuliani. Oma lauluääneni olisi ollut häpäisy musiikinopettajilleni. Myönnän kyllä, että muut lauloivat oikein somasti. Ilokseni pääsin myös jouluherkkuapajille. Koska ruoka jos mikä tekee juhlan - eikö?




Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts