Hauskin manikyyri kokemus

19.54

Kävin torstai iltana poistattamassa mun geelikynnet täällä Mong Kokissa paikallisessa ostoskeskuksessa. Istuin alas odottamaan vuoroani ja katselin eri lakkausvaihtoehtoja. Kun kynsienlaittaja oli edellisen lakkauksen kanssa valmis, hän pyysi minua istumaan. Edellinen asiakas kuivatteli vieressäni kynsiään eräänlaisessa tuuletuskoneessa. Aloin juttelemaan hänen kanssaan. Nainen oli todella mukava ja hän kertoi minulle käyneensä samaa yliopistoa, missä suoritan vaihto-opintojani. 
Samaan aikaan toinen länsimaalainen tulee kynsistudioon. Hän osoittautuu ranskalaiseksi ja aloin tietenkin myös keskustelemaan hänen kanssaan ranskaksi siinä sivussa. Kävi ilmi, että tämä ranskalainen oli asunut aiemmin Hong Kongissa ja oli nyt käymässä loman merkeissä. Pitkän keskustelun jälkeen hän kertoi olevansa muotialalla ja hän oli juuri palannut Macausta, jossa hän oli ollut järjestämässä jotain suurta tapahtumaa. Hän kertoi minulle omista kokemuksistaan Hong Kongissa. Työnsä takia hän tunsi paljon länsimaalaisia, Aasiassa työskenteleviä malleja. Hänen lomansa tarkoitus oli business tapaamisien lisäksi käydä ulkona joka ilta. Mallit kun ilmeisesti saavat ruokaa ja juomaa baareista ilmaiseksi, ja jos kulkee seurueen mukana pääsee itsekin nauttimaan ilmaisista herkuista. Nainen oli siis aivan tavallisen näköinen, en olisi ikinä uskonut hänen olevan muotialalla. Hänellä oli yllään persikan sävyinen tunika, mustat legginssit ja mustat saapikkaat. Hän ehdotti, että voisin tehdä täällä ollessani mallinkeikkoja, jos niitä ilmenisi. 
Jossain tässä välissä kynsistudioon astelee toinen hong kongilainen. Hän liittyy keskusteluun kysymällä, tunsinko ranskalaisen naisen entuudestaan ja olinko kotoisin Ranskasta. Vastasin kieltävästi molempiin kysymyksiin. Luonnollisesti hän kysyi seuraavaksi mistä olin kotoisin. Vastasin "From Finland". Johon hän taas vastasi "Moi!". Ilmeeni oli varmasti hämmästynyt, joten hän selvensi osaavansa jonkin verran suomea, sillä hänen aviomiehensä oli suomalainen. 

Siis mitä yhteensattumia tällaisessa miljoona kaupungissa!  Muuten meidän viikonloppu on pitänyt sisällään shoppailua, breakfast in bed, kahvia, herkuttelua ja yhdessä oloa. Päivät Hong Kongissa käyvät vähiin ja loppu häämöttää. Jo tasan kuukauden päästä olemme Balilla viettämässä joulua. 
 
Paikallista arkitehtuuria

J maisteli japanilaista viskiä


You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts