Peking me tullaan!

20.55

Täällä on aloitettu perjantain Pekingin reissun suunnittelu. Tätä reissujen suunnittelua, ei kauheasti tehdä yhdessä, vaan oikeastaan minä suunnittelen ja J hyväksyy suunnitelman. Tämä siis ihan lennoista ja majoituksesta lähtien. Mutta onneksi J on matkassa, sillä mä en osaa alkuunkaan suunnistaa, vaan se on hänen harteilleen.

Pari asiaa Kiinasta yleisesti, jotka osittain vaikuttavat meihinkin. Ensinnäkin Kiinassa ei toimi google, facebook eikä esimerkiksi whatsapp. Meistä ei siis saata kuulua muutamaan päivään mitään, ellei blogiin pääse siellä käsiksi. Kielitaito saattaa myös olla kinkkinen juttu. Kuulemma Pekingissä ihmiset eivät välttämättä osaa englantia ja J:n kiinan "taidoilla" me ei pitkälle pötkitä. Kuukauden kiinankurssin jälkeen J osaa sanoa irrallisia sanoja: hevonen, ovi ja buddhalainen nunna. Olemme yhdessä nauraneet näiden sanojen "hyödyllisyydelle".

Pekingin sää vaikuttaa lupaavalta, aurinkoa jo 27 astetta lämpöä koko viikonlopuksi. Tarkoituksena on käydä kielletyssä kaupungissa, Kiinan muurilla sekä kiertelemässä kaupungilla. Meillä on menomatkalla lennon vaihto tiedossa Kiinan puolella, toivottavasti ehditään lennolle sillä kuulemma kiinalaiset lentoyhtiöt ovat aina myöhässä.







You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts