Meatballs with a French touch
1.00Tein taas pitkästä aikaa lihapullia ja ajattelin jakaa teidän kanssa mun reseptin. Lihapullat valmistuu nopeasti ja muutamalla vinkillä saat niihin vähän uutta makua.
Tarvitset:
400g jauhelihaa
1 kermaviili
1 sipuli
1-2 valkosipulia
2 rkl herbes de Provence
1 kananmuna
1/2 dl korppujauhoa
ripaus suolaa
Ohje:
1. Silppua sipuli pieniksi paloiksi.
2. Lisää kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita.
3. Pyöritä seoksesta pyöreitä pullia
4. Paista noin 15 minuuttia uunissa 225 asteessa
5. Tarjoile kevyesti salastin kera tai perunamuussin kanssa
It's been quite a while since I last made meat balls but now that I avtually have a kitchen, I have taken advantage of it! As some of you might not have cooked Scandinavian food, meat balls is definitely a good first try! My recipe is quick and easy with a slight touch of French tastes.
Ingredients:
400g of meat
250g of sour cream
1 onion
1-2 garlics
2 table spoons of herbes de Provence
1 egg
1/2 dl breadcrumbs
Salt
Directions:
1. Cut the onion into small bites
2. Add all ingredients to a bowl and mix
3. Make small balls of the mix
4. Cook about 15 minutes in the oven with 225C.
5. Serve with salad or mashed potatoes
Bon Apetit!
<3: Oona
0 kommenttia